Hilde – 52 jaar

Vandaag kan ik zeggen dat mijn heupklachten en mijn migraine zo goed als verdwenen zijn uit mijn leven. Wat een opluchting dat ik eigenlijk geen last meer heb en weer meer kan bewegen zonder pijn. Freija leerde me wel te luisteren naar mijn lichaam. Soms denk ik ,had ik Body Stress Release maar veel eerder ontdekt.

Enkele jaren geleden is de pijn in mijn linker heup begonnen uit het niets en al vele jaren heb ik last van migraine waarvoor ik medicatie neem. Na een reeks onderzoeken en behandelingen (RX, MR, Scan, infiltraties, kiné, pijnstillers, ontstekingsremmers) werd er niets afwijkend aan mijn heup gevonden. Na de infiltratie was het even weer beter maar dit was telkens maar van korte duur. Mijn klachten waren na 14 dagen al terug.

Slapen, wandelen, fietsen ging alsmaar moeilijker en met meer pijn.

Body Stress Release heb ik leren kennen nadat ik een artikel hierover gelezen had van Freija in een lokaal magazine. Na enige tijd getwijfeld te hebben , de knoop dan toch doorgehakt en een afspraak gemaakt.

Zenuwachtig ging ik naar mijn eerste afspraak. Door de hartelijke ontvangst werd ik op mijn gemak gesteld en verdwenen de zenuwen snel. Mijn problemen werden uitvoerig besproken vooraleer Freija van start ging.

Iedere sessie deed wel iets met mijn lichaam, ik voelde dat er iets aan het veranderen was. De reactie die ik wel al eens had na een behandeling was niet altijd een prettig gevoel. Soms had ik even echt veel meer pijn . Maar ik zette door ook door de goede uitleg die Freija me gaf. Mijn klachten werden minder. Ook de frequentie van mijn migraine aanvallen was fel afgenomen. 

Vandaag kan ik zeggen dat mijn heupklachten en mijn migraine zo goed als verdwenen zijn uit mijn leven. Wat een opluchting dat ik eigenlijk geen last meer heb en weer meer kan bewegen zonder pijn. Freija leerde me wel te luisteren naar mijn lichaam. Soms denk ik ,had ik Body Stress Release maar veel eerder ontdekt.

Mijn lichaam herstelt na iedere belasting steeds sneller en sneller. Het is niet te geloven dat Body Stress Release zo een formidabel resultaat geeft. Het leven is zoveel mooier zonder pijn!

Terug