Lucien – 75 jaar

Het is geen sprookje maar de keiharde realiteit om nu praktisch pijnloos mijn laatste jaren die ik nog te goed heb te kunnen door brengen ZONDER PIJN!!!

Van het kastje naar de muur

Hallo iedereen, ik ben van de ene kliniek naar de andere gestuurd, van de ene MRI naar de andere MRI. Zelfs tot in de pijnkliniek en het UZA en ik kan u verzekeren, het is geen lachertje om ‘s morgens om 7 uur met “ STUDIO BRUSSEL” op uw hoofd in de koptelefoon een half uur voor een 75-jarige, om dan te moeten horen, wij kunnen u niet meer helpen.

Tot ik weer eens naar de huisarts moest omdat mijn pillen op waren en ik hem smeekte om een spuit of een pil om de pijn die ik konstant, dag in dag uit, had en die goed naar mij geluisterd heeft en mij een folderke in mijn hand duwde van BSR.

Om een lang verhaal kort te maken heb ik kontakt genomen met Freija, een enorm lieve en vakkundige vrouw die weet waar ze mee bezig is en mij E N O R M !!!! geholpen heeft en waar Ik ENORM veel respect voor heb, niet in een zwart gat gevallen ben maar die mij het gevoel heeft gegeven dat ik op een wollen dekentje gevallen ben en ik na een 5 tal sessies van mijn pijn die ik al 15 jaar had, verlost ben en ik kan nog steeds niet geloven dat mijn pijn volledig verdwenen is.

Mijn nekpijn, mijn rugpijn die naar mijn bil uitstraalde, mijn klapvoet, alles is bij mij althans verdwenen. En het allerbelangrijkste zonder medicijnen! Ik raad het iedereen aan, probeer het en je zal versteld staan! Het is geen sprookje maar de keiharde realiteit om nu praktisch pijnloos mijn laatste jaren die ik nog te goed heb te kunnen door brengen ZONDER PIJN!!!

B        E     D       A      N      K       T.

Terug